Nieuw

Vanaf welke leeftijd kan een kind steppen

kinderstep - Vanaf welke leeftijd kan een kind steppen

Vanaf welke leeftijd kan een kind steppen?

De Stepfabriek Nederland is leverancier van diverse merken kindersteppen en ontvangt regelmatig de vraag vanaf welke leeftijd kan een kind steppen? De Stepfabriek legt uit.

Als een kind 2 jaar oud is kan het in principe stabiel rechtop staan. En als een kind met grote regelmaat op die leeftijd stabiel recht op kan staan, kan het ook (leren) steppen.

Kinderen kunnen eerder steppen dan fietsen

De meeste kinderen kunnen normaal gesproken eerder steppen dan dat ze kunnen fietsen. Daarom is het voor jonge kinderen een goede manier om te bewegen en het sporten te ontdekken.

Door het steppen zullen jonge kinderen het evenwicht beter kunnen ontwikkelen en wanneer ze steppen werken ontwikkelen zij ook hun spieren (handen, vingers, polsen, rug, benen) en uithoudingsvermogen.

Veilig steppen

Doordat de kinderen met het steppen zich dicht bij de grond begeven zullen zij veilig kunnen oefenen met hun evenwicht. Die veiligheid maakt het voor de kinderen leuk op een actieve manier het buiten spelen te ontdekken en op een speelse manier met sport in aanraking te komen.

Kindersteps kopen

Bij de Stepfabriek worden kindersteps uit voorraad verkocht en daarom heeft de Stepfabriek een ruim assortiment kindersteps voor diverse doeleinden en leeftijden. Het belangrijkste na de vraag vanaf wanneer een kind kan steppen is dan ook de vraag hoe kies je een kinderstep?

Wij zijn u graag van dienst met advies en als de keuze voor de juiste kinderstep is gemaakt geniet u van de extra service als de kinderstep wordt opgehaald want wij leveren deze dan gemonteerd af.

Uitgelicht: Yedoo kindersteps

De Stepfabriek levert Yedoo kindersteps voor elke leeftijd. Zo is er de Yedoo One Step die leverbaar is vanaf €119,00.

Hoe kies je een kinderstep      Yedoo Rodstr 20/16 step - Yedoo Kindersteps

Alle modellen kindersteps van Yedoo

Yedoo Rodstr step 20-16Yedoo Friday stepYedoo Fred & Frida stepYedoo S2016 stepYedoo S1616 stepYedoo Four 20/16 stepYedoo City stepYedoo New WZoom step – Yedoo New Tidit stepYedoo New Mau stepYedoo One Step

Overige merken

De Stepfabriek is ook leverancier van Boardy, Crussis, Esla, JD Bug, Kickbike, Mibo, Scoot and Ride en Xootr en alle accessoires en onderdelen voor deze steps.

Klik hier voor advies betreffende het kiezen van steps voor volwassenen. In dit advies nemen nemen wij de mogelijkheden door voor het diverse gebruik van de steps. Denk hierbij aan steps voor in de stad, voor in de natuur of steps voor het sporten.

Garantie

Op Yedoo steps geeft de Stepfabriek 2 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Wilt u meer weten over de merken of modellen van de Stepfabriek? Neem gerust contact met de Stepfabriek op!

Related Posts