Nieuw

Meest gestelde vraag over steps voor volwassenen

Steps voor volwassenen toelichting Yedoo

Meest gestelde vraag over steps voor volwassenen

Stepfabriek krijgt als meest gestelde vraag over steps voor volwassenen welke step geschikt is voor volwassenen. Wij beantwoorden deze vragen altijd met een wedervraag; waar wil je de step voor gebruiken?

Voor in de stad, om te sporten, om de hond uit te laten, als recreatief gebruik, om leuke ritten mee te maken, voor fitness of zelfs wedstrijden?

Als je zelf antwoord kunt geven en je weet wat je budget is kan je op je gemak binnen onze webshop de steps voor volwassenen bekijken.

Prijzen

Er is al een step voor volwassenen voor €119,95. Bij steps voor volwassenen wordt de prijs van een step het meest beïnvloedt door het materiaal waarvan het frame en het stuur zijn gemaakt en de kwaliteit van de onderdelen. Voor meer details betreffende de steps voor volwassenen zie de technische eigenschappen van de afzonderlijke modellen.

En dan nog 1 belangrijke tip: een nieuwe step moet eerst worden ingereden

Net als bij auto’s is het ook goed om met de step te rijden voordat je ze regelmatig gaat gebruiken. De spaken, kabels en andere onderdelen “bezinken” geleidelijk aan en werken tijdens de eerste ritten. Het is daarom belangrijk om de step na ongeveer 50 tot 100 kilometer rijden te controleren. Dat geldt voor steps voor volwassenen, voor kindersteps en voor hondensteps.

Voor meer informatie kunt u ons via ons contactformulier bereiken. Bellen mag ook.

Related Posts