Nieuw

Yedoo Kindersteps

kinderstep - Vanaf welke leeftijd kan een kind steppen

Yedoo Kindersteps

In 2007 werd de voorloper van de kindersteps van Yedoo, Kickid, in Nederland gestart. In 2011 werd dit merk overgenomen door Yedoo. Doel van Kickid was gewoon goede steppen maken voor een eerlijke prijs. Die doelstelling wordt nog steeds waargemaakt en vind je nog steeds terug in het feit dat Yedoo 2 jaar garantie geeft.

De Stepfabriek is al geruime tijd erkend dealer van Yedoo en is blij met de missie van Yedoo: kinderen lekker laten steppen en de Yedoo steppen zo uitdagend mogelijk blijven maken.

Prijzen Yedoo kindersteps

De Stepfabriek levert Yedoo steps voor elk budget. Er is al een Yedoo kinderstep vanaf €119,00 en dat is de Yedoo One Step. Het duurste model is de Yedoo Rodstr van €379,00 (zie afbeeldingen).

Yedoo One step      Yedoo Rodstr 20/16 step - Yedoo Kindersteps

Alle modellen kindersteps van Yedoo

Yedoo Rodstr step 20-16Yedoo Friday stepYedoo Fred & Frida stepYedoo S2016 stepYedoo S1616 stepYedoo Four 20/16 stepYedoo City stepYedoo New WZoom step – Yedoo New Tidit stepYedoo New Mau step

De prijzen van de kindersteps lopen op vanaf model Yedoo One Step van €119,00 tot en met €379,00 voor de Yedoo Rodstr step 20-16.

Service

Komt u uw step bij ons afhalen? Dan monteren wij die gratis voor.

Garantie

Op alle Yedoo steps 2 jaar garantie.

Overige merken

Naast leverancier van Yedoo is de Stepfabriek ook dealer van Boardy, Crussis, Esla, JD Bug, Kickbike, Mibo, Scoot and Ride en Xootr, Uiteraard verkopen wij ook alle accessoires en onderdelen voor de steps van de diverse merken.

Naast kindersteps leveren wij ook steps voor volwassenen en stuntsteps. Klik hier voor advies betreffende het kiezen van steps voor volwassenen. In dit advies nemen nemen wij de mogelijkheden door voor het diverse gebruik van de steps. Denk hierbij aan steps voor in de stad, voor in de natuur of steps voor het sporten.

Contact

Heeft u een vraag over één van onze producten of de levering ervan? Neem gerust contact met ons op!

Related Posts