Nieuw

Kindersteps & Advies 2

kinderstep - Vanaf welke leeftijd kan een kind steppen

Kindersteps & advies

De Stepfabriek Nederland is leverancier van diverse merken kindersteps.

Kinderen bewegen graag. Dat begint met vaak met een loopfiets / kinderstep van Scoot and Ride Highwaykick 1, dan komen de kinderfietsen en later de echte grote fietsen. Maar om met kleine kinderen te fietsen, al is het maar om boodschappen te doen, is niet altijd handig. Het is vaak (te) druk op de weg en op de stoep is het met de wat grotere fietsen ook niet te doen. Een ideale uitkomst is dan toch wel de kinderstep!

Waarom zijn kindersteps goed?

Net als in het allereerste begin met de loopfiets leert een step de kinderen om goed hun evenwicht te bewaren. Kinderen die op de loopfiets zijn begonnen kunnen vaak de overstap naar een fiets zonder zijwieltjes maken. Natuurlijk zorgt het steppen ook voor de nodige beweging in de buitenlucht.

Steps voor de diverse leeftijden

Steps zijn verkrijgbaar voor alle leeftijdscategorieën. De steps voor kinderen tot 3 jaar oud hebben meestal wat bredere banden maar er zijn er ook kindersteps met 3 wieltjes die voor meer stabiliteit zorgen.

De steps voor kinderen van ca. 3 tot 6 jaar hebben meestal kleine wielen en zijn vaak opklapbaar. Prettig om mee te nemen in de auto, bakfiets of openbaar vervoer. Deze steps zijn vaak voorzien van een verstelbaar stuur, waardoor de steps meegroeien met het kind. Steps voor kinderen vanaf 6 jaar hebben én een verstelbaar stuur en grotere wielen. Dat is prettig bij grotere afstanden, waarbij je door de grotere wielen wat comfortabeler rijdt, beter vaart kan houden en minder last hebt van de oneffenheden op de weg.

De Stepfabriek heeft als één van de weinige leveranciers voor alle kinderen de juiste step. Zo begint de Stepfabriek met de Scoot and Ride Highwaykick 1 loopfiets die met 1 druk op de knop om te toveren is tot kinderstep en andersom. Uitermate geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar met een lengte tussen de 50 en 100 centimeter. De Highwaykick 3 is de perfecte step voor kinderen van 3 jaar tot 7 jaar en heeft een verstelbaar stuur zodat de step meegroeit met je kind! Geschikt voor lichaamslengte tussen de 100 – 140 centimeter.

Stuntstep of opvouwbare step?

Kinderen vinden het leuk om te stunten met hun step. Hier hebben wij speciale stuntsteps voor. Over het algemeen zijn stuntsteps niet opklapbaar wat ze extra stevig maakt. De stuntstep is ook zo gemaakt dat hij harde klappen goed op kan vangen, in tegenstelling tot een opvouwbare step.

Wij hebben een instapmodel step om mee te kunnen stunten, de JD Bug Original Street step die geschikt is voor kinderen vanaf een jaar of 6. Het voordeel van deze step is dat deze ook nog eens opvouwbaar is! Dus ook nog eens erg handig om overal mee naar toe te nemen en om op te bergen.

Waar de voorkeur ook naar uitgaat, bij de kindersteps  van de Stepfabriek kan er gekozen worden uit diverse merken autopeds, driewieler steps, vouwsteps en stuntsteps.

Kindersteps kopen

Bij de Stepfabriek worden kindersteps uit voorraad verkocht en daarom heeft de Stepfabriek een ruim assortiment kindersteps voor diverse doeleinden en leeftijden.

Als extra service worden de kindersteps die opgehaald worden voor u gemonteerd afgeleverd.

Uitgelicht: Yedoo kindersteps

De Stepfabriek levert Yedoo kindersteps voor elke leeftijd. Zo is er de Yedoo One Step die leverbaar is vanaf €119,00.

Yedoo One step      Yedoo Rodstr 20/16 step - Yedoo Kindersteps

Alle modellen kindersteps van Yedoo

Yedoo Rodstr step 20-16Yedoo Friday stepYedoo Fred & Frida stepYedoo S2016 stepYedoo S1616 stepYedoo Four 20/16 stepYedoo City stepYedoo New WZoom step – Yedoo New Tidit stepYedoo New Mau step

De prijzen van de kindersteps lopen op vanaf het model Yedoo One Step voor slechts €119,00 tot en met €379,00 voor de Yedoo Rodstr step 20-16.

Overige merken

De Stepfabriek is ook leverancier van Boardy, Crussis, Esla, JD Bug, Kickbike, Mibo, Scoot and Ride en Xootr en alle accessoires en onderdelen voor deze steps.

Klik hier voor advies betreffende het kiezen van steps voor volwassenen. In dit advies nemen nemen wij de mogelijkheden door voor het diverse gebruik van de steps. Denk hierbij aan steps voor in de stad, voor in de natuur of steps voor het sporten.

Service

Komt u uw step bij de Stepfabriek afhalen? Dan wordt de door u aangeschafte step gratis voor u gemonteerd!

Garantie

Op Yedoo steps geeft de Stepfabriek 2 jaar fabrieksgarantie.

Contact

Wilt u meer weten over de merken of modellen van de Stepfabriek? Neem gerust contact met de Stepfabriek op!

Related Posts